info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

PRIJAVA NA BREZPLAČEN MARATON

Veselimo se gibanja z vami.

Kaj je Balkanumba?

Balkanumba, pomeni plesno zvrst, ki združuje elemente Zumbe s tradicionalnimi balkanskimi ritmi in plesnimi stili. plesalci se gibljejo v skladu z energičnimi modernimi balkanskimi ritmi, medtem ko ohranjajo osnovne principe, kot so enostavni koraki, ponavljanje gibov in vključevanje zabavnih elementov. Balkanumba je odličen način za združevanje različnih plesnih tradicij in ustvarjanje edinstvene plesne izkušnje.

Kaj je Fight?

Program vključuje različne borilne veščine ( udarce s pestmi, komolci, koleni ter nizke in visoke kicke). Vaje so oblikovane tako, da povečajo moč, vzdržljivost, hitrost in prožnost. Poleg tega FIGHT ponuja tudi kardiovaskularni trening, saj je tempo vadbe običajno hiter in dinamičen. Vadba Fight je prilagojena različnim stopnjam kondicije, kar omogoča sodelovanje tako začetnikom kot tudi tistim z več izkušnjami v vadbi. Vadba Fight Je zabavna in motivirajoča zaradi glasbe, ki spremlja vadbo, ter dinamičnih kombinacij gibov. Pridružite se nam na nostalgični uri polni adrenalina in energije.

Kaj je Pump?

Gre za program, ki se osredotoča na vadbo z utežmi in poudarja izboljšanje moči in vzdržljivosti. Ena od značilnosti vadbe je tudi uporaba visokega števila ponovitev (ponavadi okoli 70-100 ponovitev na posamezno skupino mišic), kar pripomore k povečanju vzdržljivosti in definiciji mišic. izboljšuje telesno držo in oblikuje mišice. Čeprav je intenzivna, je primerna za različne ravni vadbe, saj si posamezniki sami prilagajajo težo uteži glede na svojo moč. Dobra glasba, navdihujoči inštruktorji in ura, ki je ne boste pozabili.

 

 

 

Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna