info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

PREDAVANJE bo v soboto, 3.2.2024 ob 17:30

predaval vam bo mag. inž. prehrane Jernej Ogrin.

Prispevek: 20,00 eur.

 

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Namen predavanja je dobiti praktične go-to nasvete za vsakodnevno prehrano, ki nam pomaga doseči vzdržno izgubo kilogramov.

Pogledali bomo zakaj se določena živila nahajajo v naši prehrani in kako jih kombinirati na krožniku, da bo prehrana uravnotežena, hranljiva, izguba kilogramov dosegljiva, obroki pa kljub temu ustrezno nasitni.

Pogledali si bomo nekaj prehranskih mitov, kaj je zares potrebno za izgubo kilogramov in kako to doseči na vzdržen način ter kako poskrbeti za zdravo prehrano na enostaven in učinkovit način.

Več o predavanju si lahko ogledate na naši spletni strani oz. spodnji povezavi. Prijava na predavanje je obvezna. Število mest je omejeno.

TEME PREDAVANJA

 • kaj sploh je zdrava prehrana
 • od česa je odvisna naša telesna masa
 • na kaj vse vpliva izguba telesne mase
 • je treba za izgubo telesne mase nujno šteti kalorije?
 • kaj je z dietami za izgubo telesne mase (intermittent fasting, diete brez ogljikovih hidratov)
 • prehranski miti – živila, ki topijo maščobo, voda z limono, ne jesti po 18:00
 • hormoni in prehrana
 • kako z majhnimi spremembami doseči velike rezultate
 • kaj jesti pred treningom in po treningu

Sočen program bo spodbudil vašo telesno empatijo, vas popeljal globlje in širše ter nahranil tudi um in duha za prijeten začetek leta.

Kratek opis Jernejevega dela:

S svojim delom pomagam ljudem pri izgubi kilogramov, pri izboljšanju njihove prehrane in jih poskušam opolnomočiti ter jih narediti samozavestne pri njihovih prehranskih izbirah. Verjamem, da je primerna prehrana dosegljiva vsem, ki so se pripravljeni naučiti osnov in ki so pripravljeni spoznati, da lahko že z majhnim vložkom dosežejo veliko. Zagovarjam zmernost brez takšnih ali drugačnih ekstremov. Moje preproste razlage kompleksnih konceptov so enostavno razumljive, izkušnje pri delu z ljudmi pa mi omogočajo te koncepte komunicirati s širšo publiko. Vse skupaj spremlja malo humorja, kar vedno popestri naše skupno druženje.

Kdo je Jernej Ogrin

Moje ime je Jernej Ogrin, sem mag. inž. prehrane in moja največja strast je pomagati ljudem dosegati najboljše možno zdravje, dobro počutje v lastnem telesu in brezskrbno prehranjevanje brez slabe vesti.

Stremim k temu, da vam prehrano predstavim na čim bolj praktično uporaben način zato, da ste sposobni narediti takojšen prenos teorije v prakso. Na ta način lahko nekaj tako vsakdanjega in življenjsko nujnega kot je prehrana postane bolj enostavno, smiselno in izvedljivo.

Tudi na izzivu ne bo nič drugače. Pripravil sem ga z namenom, da spoznaš, kako lahko na enostaven in učinkovit urediš svojo prehrano, ki ti omogoča vzdrževanje ali pa vzdržno izgubo kilogramov.

Več o Jerneju si lahko ogledate na povezavi INSTAGRAM

Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna