info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

Loading Dogodki

Nazaj na koledar

  • Ta dogodek je minil.

Zombica

21. maja, od 17:30do18:30

Zombica združuje mešanico energične latinsko ameriško in pop glasbe z edinstvenimi kombinacijami gibov. V sklopu vadbe se ustvarja dinamičen, zelo zanimiv in izrazito učinkovit fitnes sistem! Osnovno vodilo je zabavna in enostavna vadba, ki udeležence motivira in jim pomaga odplesati daleč vstran od skrbi. Temelji na intervalnem usposabljanju, znotraj katerega se izmenjujejo hitri in počasni ritmi.

 

Ritmični plesni gibi: Zombica vključuje različne plesne sloge in ritme, kot so salsa, merengue, reggaeton, samba, hip-hop in še več. Plesalci med vadbo sledijo in izvajajo te plesne gibe ter se tako zabavajo ob gibanju.

Visokointenzivna kardiovaskularna vadba: Zombica je znana po svoji visoko intenzivni kardiovaskularni vadbi, ki pospeši srčni utrip in spodbuja izgorevanje kalorij. S plesnimi gibi in intervalnimi vajami se krepi vzdržljivost in srčno-žilni sistem.

Ustrezna glasba: Glasba je ključnega pomena v Zombica vadbi. Skladbe so izbrane tako, da ustrezajo različnim plesnim ritmom in spodbujajo energično gibanje. Plesalci se povežejo z glasbo in se prepustijo ritmu.

Zabava in sprostitev: Zombica je prvenstveno namenjena zabavi. Plesalci se med vadbo sproščajo, uživajo v glasbi in pozitivni energiji v skupini ter tako pozabijo na vsakodnevne skrbi.

Raznolikost in prilagodljivost: Zombica razredi so zasnovani tako, da se prilagajajo različnim ravneh telesne pripravljenosti. 

Kalorije in hujšanje: Zaradi visoke intenzivnosti in gibanja po ritmu glasbe Zombica vadba pripomore k porabi kalorij, kar lahko prispeva k izgubi telesne teže in ohranjanju zdravega življenjskega sloga.

Skupinska dinamika: Zombica se pogosto izvaja v skupinskih razredih, kjer plesalci ustvarijo vzdušje sodelovanja, motivacije in pozitivne energije. Skupinska dinamika spodbuja vztrajnost in uživanje v vadbi.

Zombica je primerna za ljudi različnih starosti in telesnih pripravljenosti. Pred začetkom vadbe je priporočljivo, da se posvetujete s svojim zdravnikom, še posebej, če imate posebne zdravstvene pogoje ali omejitve. Zombica je odličen način, kako združiti telesno vadbo s plesno zabavo in pozitivno energijo.

Podrobnosti

Datum:
21. maja
Čas:
17:30do18:30
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Velika dvorana Liparius
Kidričeva cesta 75
Škofja Loka, 4220 Slovenija
Telefon:
041710310
Spletna stran:
www.liparius.si

Organizator

Vadbeni center Liparius
Telefon:
041 710 310
Email:
info@liparius.si
Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
Prijave: 1 / 20

Na vadbo se ni možno več prijaviti

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna