info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

Image Alt
Jaydance tudi v našem centru. Življenje je ples

Plesna šola Jay Dance Studio

JAYDANCE – STUDIO S SRCEM

Jaydancestudio je plesna šola z več kot 15- letno tradicijo. Strokovno podkovana ekipa trenerjev bo z vami vsak ponedeljek in sredo. Vse termine bosta vodila Jernej Šerjak in Benjamin Xhaferi, ki sta odlična pedagoga in sta v svojih letih delovanja ustvarila državne, evropske in svetovne prvake…

V vadbenem centru Liparius vsak ponedeljek in sredo ( pričnemo 7.9.20): VABLJENI NA BREZPLAČNE DNEVE ODPRTIH VRAT od 7.9.20 do 13.9.20

16:30 – 17:30 HIP HOP PIONIRJI (7-12 let)

17:30 – 18:30 HIP HOP MLADINCI IN ČLANI ( od 13 let dalje)

 

HIP HOP
Hip-hop je v tem trenutku zagotovo najpopopularnejši kulturni pojav med mladimi. Začelo se je na ulicah, v parkih… Mladi so prinesli zvočnike, bobne in ostale inštrumente in se naveličani uličnega nasilja raje zavrteli ob zvokih, ki so prihajali iz mešalne mize DJ-a.
Zabava se je iz ulice preselila tudi v plesne dvorane, kjer ne manjka poskočnih in energičnih gibov, predvsem pa zabavnih druženj. Plesni gibi novega hip hopa, za katere je značilno spreminjanje besede v gib, ko plesalci s telesom in gibom prikazujejo besedilo glasbe.
Pridi še ti in spoznaj ter se nauči novih plesnih gibov.

Vabljeni v našo družbo. Več pa si lahko ogledate na naši spletni strani www.jaydancestudio.si in na naših profilih na Facebooku ali Instagramu.

Prijave na:

Telefonska številka: 051 869 849

E-mail: info@jaydancestudio.si

Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna