info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

Image Alt
Naši otroci so naše vse. Pričarajte jim čudovite spomine

Rojstnodnevne zabave za otroke

Biti otrok pomeni doživljati svet pisano, igrivo, pravzaprav čudežno. Igra je najbolj pomemben sestavni element otrokovega življenja, saj se v njej skriva nešteto naukov in spoznanj. Igra je pot nenehnega učenja. Takšna kot je igra, takšno je učenje.

In prav v našem vadbenem centru Liparius igri posvečamo vso pozornost. Nudimo NEPOZABNE ZABAVE, ki so obarvane športno: elementarne igrice, igre z zanimivimi športnimi pripomočki, štafetne igre, ples in še in še… Programi so seveda prilagojeni starosti in željam slavljenca. Vodijo jih izkušeni animatorji, ki poskrbijo za nepozabno praznovanje vaših otrok.

Izberite paket

Paketi so primerni za otroke od 3. do 15. leta. Za rezervacijo termina izpolnite spodnji obrazec.

NOVO - Pole dance zabava 140,00 €

Program je primeren za otroke od 5. do 15. leta starosti. Aktivnost prilagajamo glede na starost otrok.

OPIS ZA OTROKE:

Dobrodošli na naši super zabavi “Pole Dance zabava”! To je pravi raj za vse otroke, ki bi radi preizkusili ples ob drogu. Skupaj bomo plesali, se zabavali in se naučili nekaj osnovnih elementov in jih poizkusili strniti v koreografijo, ki jo na koncu pokažemo tudi staršem. Naša izkušena učiteljica bo vedno tam, da vas vodi skozi vse gibe.

 •  Prvi del zabave bo vključeval razburljivo učenje plesa ob drogu. Učiteljica vam bo pokazala osnovne korake in gibe, ki jih boste potem lahko preizkusili sami. Skupaj bomo plesali in se zabavali ob ritmu glasbe. Sestavili bomo tudi krajšo koreografijo. To je priložnost, da pokažete svoje sposobnosti in plesne talente! Ne skrbite, vsak korak bomo ponovili tolikokrat, kot boste potrebovali, da se boste počutili udobno.
 • Ko se bomo naučili nekaj osnovnih elementov plesa, bo prišel čas za športne igre! In ne skrbite, fantje, ta program je tudi za vas! Lahko se boste pomerili v nogometu, košarki, teku in drugih zabavnih športnih igrah. Skupaj bomo telovadili, se smejali in uživali v gibanju.
 •  Na koncu zabave bomo seveda podelili posebne nagrade za vaš trud in energijo! Vsi boste prejeli spominske nagrade, da boste vedeli, kako super se je zabavati v našem centru”.

Ne glede na to, ali ste fantje ali dekleta, vsi ste dobrodošli in imate priložnost, da se izrazite skozi ples in športne igre. Skupaj bomo ustvarili nepozabno doživetje, polno plesa, smeha in prijateljstva.

Ves ta čas bo v programu prisotna glasba, nekaj disko luči in predvsem veselje.

 

OPIS ZA STARŠE:

Spoštovani starši,

Z veseljem vam predstavljamo naš edinstven program “Pole Dance zabava” – popolno rojstnodnevno zabavo za otroke, kjer bodo vaši otroci lahko preizkusili ples ob drogu. Naš cilj je, da zagotovimo nepozabno doživetje, ki bo združilo ples, gibanje in zabavo v en sam čudovit dogodek. Program je zasnovan tako, da bo vsak otrok imel priložnost izraziti svojo kreativnost, se naučiti nekaj novih veščin in se obenem aktivno zabavati.

 • Ples ob Drogu z Izkušeno Učiteljico: Vaši otroci bodo imeli priložnost spoznati svet plesa ob drogu pod vodstvom izkušene učiteljice. Svojo ekspertizo bo delila z otroki, jim pokazala osnovne korake, premike in postavitve. Skozi to doživetje bodo otroci razvijali svoje telo, samozavest in se hkrati zabavali.
 • Osvajanje Osnovnih Elementov: Otroci se bodo pod vodstvom učiteljice naučili osnovne elemente plesa ob drogu. Skozi vaje in prilagojen pouk bodo spoznali, kako se premikati okoli droga ter izvajati preproste položaje. To je priložnost, da se naučijo nekaj novega in osvojijo nove veščine.
 • Aktivne Športne Igre za Vse Otroke: Poskrbeli smo, da program “Pole Dance zabava” ni omejen le na en spol. Fantje so več kot dobrodošli! Fantje se bodo lahko pomerili v različnih športnih igrah, kot so nogomet, košarka in druge zabavne športne dejavnosti. To je priložnost, da otroci izrazijo svojo energijo in se ukvarjajo s svojimi najljubšimi športi.
 • Varnost in Skrb za Otroke: Vašo varnost in varnost vaših otrok postavljamo na prvo mesto. Med celotnim programom bo prisotna izkušena učiteljica, ki bo zagotovila, da se vsi otroci počutijo udobno in varno. Učiteljica plesa bo nadzirala vadbo ob drogu, med športnimi igrami pa bodo otroci pod nadzorom vzgojiteljev.
 • Veselje in Nepozabna Doživetja: Naš cilj je, da vaši otroci doživijo veselje gibanja, izražanja skozi ples in aktivnega sodelovanja v športnih igrah. Program “Pole Dance zabava” je oblikovan tako, da prinaša smeh, zabavo in dragocene spomine, ki bodo otrokom ostali v srcih še dolgo.

Ves čas programa je v dvorani prisotna glasba, nekaj disko luči in predvsem veselje otrok ob odkrivanju novega.

NOVO - Karate kid v Lipariusu 125,00 €

Program je primeren za otroke od 7. do 14. leta starosti.

OPIS ZA OTROKE:

Vstopate v svet Karate Kida, kjer se boste naučili veščin karateja, razvijali svojo telesno in mentalno moč ter se zabavali kot nikoli prej! Pripravite se na eno uro razburljivega učenja karateja pod vodstvom izkušene karate učiteljice, ki vam bo pomagala osvojiti osnove in morda celo premagati zahtevne karate kat. Toda to ni vse, kar vas čaka – poglejmo, kaj vse smo pripravili:

 • Začnemo z uro, ki bo razkrila skrivnosti karateja. Izkušena učiteljica vas bo popeljala skozi osnovne korake, udarce in tehnike, ter vam pokazala, kako pravilno izvajati karate kat. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušeni, boste pridobili nove veščine in znanje.
 • Karate je več kot le fizična dejavnost. Naučili se boste osredotočiti svoj um in telo, razvijali boste koordinacijo in koncentracijo. S svojo vztrajnostjo in trdim delom boste lahko napredovali v svoji karate poti.
 • Po učenju karateja vas čakajo športne igre, kjer boste preizkusili svoje spretnosti in moč. Skozi zabavno tekmovanje boste lahko pokazali, kaj ste se naučili in se hkrati odlično zabavali.
 • Po vsem trdem delu in gibanju si boste zaslužili sproščeno druženje in pogostitev. Delili boste svoje vtise, izkušnje ter morda celo novoustvarjene prijateljstva.

Karate Kid pakt je prava priložnost, da vstopite v svet karateja, razvijete svoje sposobnosti ter se naučite pomembnih vrednot, kot so disciplina, spoštovanje in vztrajnost. Sprostite se, zabavajte se in uživajte v enkratni izkušnji, ki vas bo povezala z veščinami karateja ter vam omogočila, da postanete pravi junaki svoje lastne zgodbe.

OPIS ZA STARŠE:

Predstavljamo naš program “Karate Kid”, ki je zasnovan za otroke stare od 7 do 14 let. Ta edinstven paket omogoča vašim otrokom vstop v svet karateja, kjer se bodo pod vodstvom izkušene karate učiteljice učili osnovnih in zahtevnejših karate tehnik ter se obenem zabavali. Prepletanje učenja, športnih iger in druženja prinaša celostno doživetje, ki bo obogatilo njihovo življenje. Tu je, kaj lahko pričakujete za svoje otroke:

 • Vaši otroci bodo imeli priložnost spoznati čarobni svet karateja pod vodstvom izkušene karate učiteljice. Skozi eno uro učenja bodo spoznavali osnovne korake, tehnike udarcev ter pridobivali znanje, ki bo gradilo njihovo samozavest in telesno pripravljenost.
 • Ne glede na predznanje bodo otroci lahko napredovali v svojih karate veščinah. Izkušena učiteljica jih bo usmerjala skozi postopno učenje, ki bo prilagojeno njihovim sposobnostim. S tem bodo razvijali svojo fizično in mentalno moč ter pridobivali nove veščine.
 • Poleg učenja bodo otroci premagovali različne izzive in naloge, ki bodo spodbujale njihovo kreativnost, reševanje težav ter sodelovanje v skupini. To bo povečalo njihovo samozavest in razvoj komunikacijskih veščin.
 • Po učenju karateja bodo otroci sodelovali v športnih igrah, ki bodo spodbudile gibanje ter prinesle veliko smeha in zabave. Igre bodo gradile timsko delo, vztrajnost ter spodbujale tekmovalni duh.
 • Po vseh aktivnostih bo sledilo prijetno druženje in pogostitev, kjer bodo otroci delili svoje vtise ter se sprostili ob dobri hrani in pijači. To bo trenutek za povezovanje med seboj ter ustvarjanje lepih spominov.

Program “Karate Kid” je namenjen ne samo učenju karateja, temveč tudi celostnemu razvoju vaših otrok. Skozi učenje tehnik, igre ter druženje bodo pridobivali veščine, ki jih bodo koristile v življenju, kot so samodisciplina, vztrajnost in sodelovanje. Vaši otroci bodo obogatili svoje izkušnje, spoznali nove prijatelje ter se zabavali ob tem, ko postajajo pravi “Karate Kid”.

 

NOVO - Liparko bojevnik 125,00 €

Program je primeren za otroke od 4. do 13. leta starosti.

OPIS ZA OTROKE:

Pozdravljeni, pogumni bojevniki in bojevnice!

Dobrodošli v vznemirljivem svetu programa “Liparko Bojevnik”! Ste pripravljeni na pravo pustolovščino, polno akcije, strategije in zabave? V tem programu boste postali pravi bojevniki, ki se boste preizkusili v različnih izzivih, kot so streljanje tarč, timsko delo, skrivanje, izogibanje mehkim žogicam ter razvijanje svojih motoričnih spretnosti. Berite naprej in se pripravite na nepozabno doživetje!

Naši bojevniki bodo imeli priložnost pokazati svoje natančne ciljevske sposobnosti.

S posebnimi zračnimi pištolicami ( za otroke od 5.-7 let ), ki streljajo mehke žogice, boste merili in streljali proti tarčam ter se preizkusili, kdo lahko zadene največje število točk!

 • Biti pravi bojevnik pomeni sodelovati s svojo ekipo. Skupaj boste razvijali strategije, kako doseči cilj in premagati nasprotnike. Timsko delo je ključno, zato se boste učili, kako se usklajevati in komunicirati s soigralci.
 • Pravi bojevniki se znajo skriti in se izmikati nasprotnikom. Boste našli najboljša mesta za skrivanje? Ali pa se boste spretno izmikali mehkim žogicam, ki jih bodo streljali drugi bojevniki?
 • Bojevniki potrebujejo dobro koordinacijo in spretnosti. S pomočjo penastih nabojev Xshot pištolic ( za otroke nad 7 let ) boste izpopolnjevali svoje motorične veščine, saj boste streljali, ciljali in izogibali se žogicam.

Varnost Je Naša Prednost: Pri vsem tem pa ne pozabite, da je varnost na prvem mestu. Nosili boste zaščitna očala, da boste zaščiteni med igro. Tako se boste lahko osredotočili na zabavo in izzive, ki jih prinaša program “Liparko Bojevnik”.

Po končanih nalogah pa seveda sledi še športna urica zabave. Razne elementarne igre, družabne igre, motorične igre…ter disko zabava.

Dragi bojevniki in bojevnice, ta program je namenjen vam – da pokažete svoje spretnosti, razvijete ekipno duhovitost in se zabavate ob akcijskih izzivih.

Skupaj bomo ustvarili nepozabne trenutke, polne smeha, adrenalina in učenja. Pripravljeni na to čudovito pustolovščino?

 

OPIS ZA STARŠE:

Program “Liparko Bojevnik”, ki je oblikovan tako, da omogoča vašim otrokom doživetje vznemirljivih aktivnosti in hkrati razvijanje veščin, kot so ciljanje, strategija, timsko delo, skrivanje, izogibanje mehkim žogicam ter motorične sposobnosti. Program vključuje uporabo zračnih pištolic z mehkimi žogicami ter uporabo Xshot pištolic ( z mehkimi penastimi naboji ). Ves čas programa se nosi zaščitna očala.

 • V programu “Liparko Bojevnik” bodo otroci razvijali svoje ciljanje in strelski nagon. Z uporabo zračnih pištolic z mehkimi žogicami bodo poskušali zadeti tarče, kar bo izpopolnilo njihove motorične sposobnosti in koncentracijo.
 • Otroci se bodo učili sodelovanja in strategije, saj bodo v skupinah razvijali načrte, kako doseči skupni cilj. Timsko delo bo spodbujalo komunikacijo, medsebojno razumevanje ter sposobnost usklajevanja v skupini.
 • Skrivanje in spretno izogibanje mekim žogicam, penatim nabojem bosta razvijala njihovo domišljijo in hitrost reakcije. Otroci bodo preizkusili svoje sposobnosti, ko se bodo trudili izogniti se mehkim žogicam, ki bodo letale okoli.
 • Varnost vaših otrok je naša prednostna naloga. Vsi udeleženci bodo nosili zaščitna očala, da bi zagotovili, da bodo igrali v varnem okolju. Uporaba mehkih žogic in penastih nabojov skupaj z zaščitnimi očali bo zagotovila, da bo igra zabavna in varna hkrati.

Športne Igre in Aktivnosti: Po aktivnostih v okviru programa “Liparko Bojevnik” sledi tudi ura športnih iger, kjer se bodo otroci sprostili, se gibali in se zabavali ob različnih športnih dejavnostih…ter disko zabavi.

Spoštovani starši, program “Liparko Bojevnik” je zasnovan tako, da omogoča vašim otrokom, da se zabavajo, razvijajo spretnosti ter spoznavajo pomembnost timskih interakcij in varnosti med igro. Program spodbuja gibanje, kreativnost in sodelovanje, hkrati pa poudarja tudi pomembnost spoštovanja pravil in sodelujočih.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete več informacij, se obrnite na našo ekipo. Veselimo se sodelovanja z vašimi otroki v tej izjemni pustolovščini!

 
 

NOVO - Escape room 125,00 €

Program je primeren za otroke od 4. do 12 leta starosti. Program se prilagaja starosti otrok.

OPIS ZA OTROKE:

Pozdravljeni, mladi pustolovci!

Dobrodošli v našem vznemirljivem programu “Escape Room za Otroke”! Prava pustolovščina vas čaka, da razrešite skrivnosti, se prebijate skozi ugankarske labirinte in odklenete vrata sobe, ki je zaklenjena. Ste pripravljeni na razburljivo dogodivščino, polno izzivov? Berite naprej!

Pred vami je zaprta soba,ki jo je potrebno odpreti. Ampak ne skrbite, vi ste naša rešilna ekipa! Vaša naloga je, da sodelujete, razmišljate in se trudite, da odklenete vrata. Kako?

Uganke in Zagonetke: Skrite uganke, ki jih je potrebno rešiti. Morda boste morali razbrati skrivno sporočilo, dešifrirati kode ali ugotoviti zapletene vzorce. Uporabi svojo domišljijo in sodelovanje s prijatelji, da prideš do rešitve.

Preiskali boste vse kotičke centra, preverili predmete, da bi odkrili, kaj je kje skrito. Morda boste morali združiti več različnih idej, da odklenete vrata.

Včasih bo treba sestaviti delčke uganke, da dobite celotno sliko. Morda boste dobili sestavljanko ali razdrobljeno sporočilo, ki ga boste morali sestaviti, da bo smiselno. Ne pozabite, da sodelovanje pogosto vodi do hitrejšega reševanja!

Escape room ni samo razmišljanje! Morda boste morali telovaditi, najti skrite predmete ali reševati fizikalne uganke. Uporabite svoje roke in spretnosti za premagovanje različnih ovir.

Ne pozabite, da ni pravih ali napačnih odgovorov – gre za zabavo in izzive. Najpomembnejše pa je sodelovanje, uporaba domišljije in uživanje v vsakem koraku vaše pustolovščine!

Čas bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

Torej, drage in dragi pustolovci, pripravljeni ste? Pustolovščina vas čaka, zato se podajte na neverjetno raziskovanje in skupaj se boste naučili, kako sodelovati, razmišljati ustvarjalno ter premagovati izzive.

OPIS ZA STARŠE:

Dragi starši,

Z veseljem vam predstavljamo naš edinstven program “Escape Room za Otroke” – pravo pustolovščino, ki bo vašim otrokom ponudila nepozabno izkušnjo reševanja skrivnosti, športnega udejstvovanja ter sodelovanja. V tem programu bodo otroci deležni izzivov, ki bodo spodbudili njihovo ustvarjalnost, kritično razmišljanje in timsko delo. S pomočjo ugank, zagonetk in različnih nalog bodo reševali uganke in se prebili skozi ovire, da odklenejo vrata zaprte sobe.

Vaši otroci se bodo skozi to pustolovščino naučili več kot le reševanja uganke. Program spodbuja razvoj ključnih življenjskih veščin, kot so timsko delo, reševanje problemov, kritično razmišljanje in komunikacija. Poleg tega pa bo to tudi čas, ko bodo otroci preživeli kakovosten čas v interaktivnem in stimulativnem okolju.

Čas bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

Pripeljite svoje otroke v svet “Escape Room za Otroke” in jim omogočite, da se potopijo v razburljive naloge, se preizkusijo v različnih vlogah in postanejo pravi mali detektivi. S tem programom bodo pridobili ne samo znanje, temveč tudi dragocene veščine, ki jim bodo koristile v šoli, družbi in pri prihodnjih izzivih.

 

NOVO - Pravljični escape room 125,00 €

Program je primeren za otroke od 3. do 10 leta starosti. Program se prilagaja starosti otrok.

OPIS ZA OTROKE:

Pozdravljeni, mladi junaki in junakinje!

Dobrodošli v čarobnem svetu našega programa “Pravljični Escape Room za Otroke”! Ste pripravljeni na vznemirljivo pustolovščino, polno ugank, zagonetk in skrivnosti? V tem čarobnem paketu boste postali pravi junaki in junakinje, ki se bodo trudili, da odklenejo vrata in rešijo pravljičnega junaka ali junakinjo.

Vaša pustolovščina se začenja z iskanjem sledi, ki vas bodo vodile do pravljičnega junaka ali junakinje. Poiščite namige, sledite skrivnim znakom in razrešite uganke, da odkrijete pot do cilja.

Iskali boste ključ, ki vam bo razkrili skrivnosti pravljičnega sveta. Ne pozabite preveriti vsakega kotička našega centra, saj se ključ lahko skriva kjerkoli.

Na tej čarobni pustolovščini ne boste sami. Sodelovali boste z drugimi junaki in junakinjami, da bi skupaj premagali ovire. Delite svoje ideje, pomagajte drug drugemu in se spodbujajte k ustvarjalnemu razmišljanju.

Ugankarski izzivi vas bodo postavili pred vprašanja, ki bodo preizkusila vaše miselne sposobnosti.

Na vaši poti do pravljičnega junaka ali junakinje boste morali opraviti različne naloge. To vključuje sestavljanje, iskanje, reševanje problemov, vaše motorične sposobnosti in še več. Vaša vzdržljivost bo ključna!

Ko uspešno rešite vse izzive, boste končno rešili pravljičnega junaka ali junakinjo.

Skozi čas vaše pustolovščine boste vstopili v čarobni svet pravljic, kjer boste sami postali junaki in junakinje zgodbe.

Skupaj bomo ustvarili nepozabno pustolovščino, ki vam bo ostala v spominu še dolgo. Pripravljeni na čarobno dogodivščino?

Izbirate lahko med sledečimi pravljičnimi junaki:

 1. TAČKE NA PATRULJI
 2. BARBIE
 3. SPIDERMAN
 4. POKEMONI
 5. PIKAPOLONA
 6. MARIO
 7. PUJSA PEPA
  …če pa si navdušen nad katerim drugim pravljičnim junakom pa nam to le sporoči. Sigurno se tudi ta junak skriva pri nas.

Čas bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

Srečno pri raziskovanju in reševanju!

Vaša ekipa Liparius centra

 

OPIS ZA STARŠE:

Spoštovani starši,

Z veseljem vam predstavljamo naš izjemen program “Pravljični Escape Room za Otroke” – čarobno pustolovščino, ki bo vašim otrokom omogočila, da postanejo pravi junaki/junakinje in se prebijajo skozi zapletene uganke, zagonetke ter raznolike naloge. V tem programu se bodo otroci podali na izjemno raziskovanje, da bi odklenili in rešili pravljičnega junaka ali junakinjo, ki potrebuje njihovo pomoč.

Otroci bodo sodelovali v vznemirljivi pustolovščini, kjer bodo morali rešiti uganko, ki vodi do pravljičnega junaka ali junakinje. Uganka bo lahko zahtevna in jih bo spodbujala k ustvarjalnemu razmišljanju.

V tej čarobni pustolovščini bodo otroci iskali namige, ki bodo razkrili skrivnosti. Pogumni junaki/junakinje bodo morali preiskati vsak kotiček centra, premikati predmete in odkriti, kje so skriti potrebni elementi.

Timsko delo bo ključno. Otroci bodo morali združiti svoje misli, ideje in spretnosti, da bi rešili zapletene uganke. Skupaj bodo premagovali ovire, se podpirali in se učili, kako delovati kot ekipa.

V sobi bodo naši junaki/junakinje naleteli na različne naloge, ki bodo preizkusile njihovo domišljijo, logično razmišljanje in tudi motorične spretnosti. Skozi interaktivne dejavnosti bodo otroci razvijali veščine, ki jim bodo koristile v prihodnosti.

Ko bodo otroci uspešno razrešili vse naloge in zagonetke, se bodo veselili čarobnega trenutka, ko bodo odklenili pravljičnega junaka ali junakinjo. Ta trenutek bo nagrajen s prav posebnim občutkom dosežka in nagrado.

Pripeljite svoje otroke v svet “Pravljični Escape Room za Otroke” in jim omogočite, da oživijo svoje junake ter se preizkusijo v vlogi rešiteljev. To bo priložnost za krepitev njihove samozavesti, razvoj pomembnih veščin ter nepozabno doživetje, ki jim bo ostalo v spominu še dolgo.

Izbirate lahko med sledečimi pravljičnimi junaki:

 1. TAČKE NA PATRULJI
 2. BARBIE
 3. SPIDERMAN
 4. POKEMONI
 5. PIKAPOLONA
 6. MARIO
 7. PUJSA PEPA
  …če je vaš otrok navdušen nad drugimi pravljičnimi bitji pa zanj pripravimo prav to tematiko. Sporočite nam.

Čas bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

Veselimo se, da bomo skupaj s vašimi otroki ustvarili nepozabno pravljično pustolovščino!

 

 

NOVO - Liparko znanstvenik 125,00 €

Program je primeren za otroke od 5. do 12 leta starosti. Poizkusi se prilagajajo starosti otrok.

OPIS ZA OTROKE:

Pozdravljen, mladi znanstvenik!

Dobrodošel v vznemirljivem svetu programa Liparko Znanstvenik, kjer boš postal pravi raziskovalec! Tukaj te čakajo poizkusi, ki bodo osupnili tvojo domišljijo in te popeljali na nepozabne avanture v svet znanosti. Si pripravljen na raziskovanje in odkrivanje?

Poglejmo, kako lahko ustvariš svojo lastno lava lučko! Kako prestrašiš poper…

In to še ni vse! V programu Liparko Znanstvenik te čakajo še drugi poizkusi, kot so “prestrašeni” poper, kjer boš ugotovil, zakaj se poper premika na vodi, čarobna mavrica v vodi, ki jo boš naredil s čisto preprostim trikom, ter razburljiv tornado v steklenici,…

Tvoja radovednost je ključ do razumevanja sveta okoli tebe, zato se podaj v raziskovanje, preizkušanje in zabavo! Vsak poizkus je kot čarobna pustolovščina, ki ti bo razkrila skrivnosti narave. Nikoli ne prenehaj spraševati “Kako?” in “Zakaj?” ter odkrivati čarobnost znanosti.

Zadnjih 45 min bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

Veselo eksperimentiranje in odkrivanje čudes!

Tvoj Liparko Znanstvenik

 

OPIS ZA STARŠE:

Program “Liparko Znanstvenik” je edinstvena priložnost za vaše otroke, da vstopijo v čarobni svet znanosti, odkrivanja in raziskovanja. Ta program je zasnovan tako, da spodbuja radovednost in ustvarjalnost vaših otrok ter jih vabi k raziskovanju različnih znanstvenih poizkusov, ki so prilagojeni njihovemu starostnemu obdobju. Od izdelave lava lučke do odkrivanja skrivnosti bežečega popra, mavrice v vodi ter ustvarjanja tornada v steklenici – vsak poizkus ponuja edinstveno priložnost za učenje in zabavo.

V okviru programa “Liparko Znanstvenik” bodo vaši otroci imeli priložnost:

 1. Raziskovati Znanost na Interaktiven Način: Program omogoča otrokom, da se vključijo v praktične in zabavne znanstvene poizkuse. Skozi preizkušanje različnih pojavnosti in učinkov bodo spoznavali osnovne znanstvene koncepte, kot so površinska napetost, lom svetlobe in drugi zanimivi pojavi.
 2. Razvijati Radovednost in Kritično Razmišljanje: Vsak poizkus v programu spodbuja otroke k postavljanju vprašanj in iskanju odgovorov. To pomaga razvijati njihovo radovednost in sposobnost kritičnega razmišljanja, saj se bodo spraševali, zakaj se določeni pojavi dogajajo in kako delujejo.
 3. Razumevanje Naravnega Sveta: Skozi poizkuse bodo otroci razvijali boljše razumevanje naravnih pojavov, ki nas obdajajo. Raziskovanje eksperimentov jim bo pomagalo bolje razumeti, kako delujejo naravne sile in procesi.
 4. Krepitev Motoričnih Spretnosti: Med izvajanjem poizkusov bodo otroci izvajali različne dejavnosti, kot so mešanje, potapljanje predmetov in vrtenje steklenic. To jim bo pomagalo razvijati svoje motorične sposobnosti in koordinacijo.
 5. Spodbujati Ustvarjalnost: Program “Liparko Znanstvenik” spodbuja ustvarjalnost tako, da otrokom omogoča, da izkoristijo svojo domišljijo in eksperimentirajo s svojimi idejami. Vsak poizkus lahko postane prava umetnija, ko otroci prilagajajo in spreminjajo parametre.

Zadnjih 45 min bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

V Liparko Znanstveniku se vaši otroci ne bodo le učili znanstvenih konceptov, temveč bodo tudi razvijali spretnosti, kot so opazovanje, reševanje problemov in sodelovanje. Ta program je priložnost za ustvarjalno učenje, ki bo vašim otrokom omogočilo raziskovanje sveta okoli sebe na interaktiven in zabaven način.

 

NOVO - Liparko ustvarjalko 125,00 €

Program je primeren za otroke od 3. do 12 leta starosti. Ročne spretnosti so prilagojene starosti.

OPIS ZA OTROKE:

Dobrodošel v čudovitem svetu Liparko Ustvarjalca, kjer se tvoje ročne spretnosti prelivajo v prave umetnine! Tukaj imaš priložnost, da se prepustiš svoji domišljiji in ustvariš nekaj resnično edinstvenega.

 • Kaj praviš na to, da bi ustvaril mavričasto ribico? S svojimi prstki lahko oblikuješ barvne papirje v čudovite oblike in ustvariš svojega malega podvodnega prijatelja. Daj ji svetleče luske in vesele oči ter jo postavi na posebno mesto, kjer bo sijala kot prava zvezda!
 • In kdo pravi, da ne moreš izdelati želve? Uporabi mehko volno, da ustvariš svojega ljubkega plazečega prijatelja. Lahko mu dodaš simpatične oči in ga postaviš na polico, kjer bo vedno pripravljen na zabavno druženje!
 • Kreativno razmišljanje lahko popelje tudi v svet okraskov. Izdelaj si zapestnico, ki bo blestela na tvoji roki. Uporabi različne barve in oblike kroglic ter jih poveži v čudovite vzorce. Zapestnica bo prava paša za oči!
 • In zakaj ne bi zgradil/a svoje lastne naprave za streljanje žogic? S pomočjo različnih materialov, kot so karton, trakovi in elastike, lahko ustvariš svoj unikaten stroj, ki bo izstreljeval žogice.
 • Če pa imaš rad/a čarobne trenutke, je tu lovilec sanj. Z nitmi, perlicami in peresi lahko izdelaš svoj lasten lovilec sanj, ki bo varoval tvoje sanje pred nočnimi strahovi. Pusti svoji ustvarjalnosti, da zasije, medtem ko ustvarjaš ta čarobni izdelek!
 • …čaka te veliko idej in zabavnega ustvarjanja

Uporabi svoje spretnosti in domišljijo ter ustvari nekaj, kar boš ponosno pokazal svetu. Tvoje roke so orodje za ustvarjanje, tvoje misli pa so ključ do čudovitih umetnin.

Zadnjih 45 min bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

Naj tvoje ustvarjanje sije svetleje kot najlepši sončni zahod!

Uživaj v vsakem trenutku ustvarjanja!

Tvoj Liparko Ustvarjalec

—-

OPIS ZA STARŠE:

“Liparko Ustvarjalec” je izjemno ustvarjalni program, namenjen otrokom v starosti od 3 do 12 let, ki želijo razvijati svojo kreativnost in umetniške veščine skozi uporabo različnih materialov, kot so papir, tulci, volna in kozarčki… Program spodbuja otroke k ročnemu ustvarjanju ter uporabi različnih predmetov za izdelavo edinstvenih umetniških del in obrti.

Glavne značilnosti programa Liparko Ustvarjalec:

 1. Raznoliki Materiali: Program ponuja široko paleto različnih materialov, ki jih lahko otroci uporabljajo za ustvarjanje, kot so papir različnih barv in tekstur, karton, tulci od papirnatih brisač, volna različnih barv,…
 2. Navdihujoče Ideje: Program vključuje številne navdihujoče ideje za ustvarjanje, kot so izdelava papirnatih rož, izdelava okraskov iz tulcev, pletenje z volno in okraševanje kozarčkov
 3. Starost: Ročne spretnosti so prilagojene glede na starost otrok.
 4. Korak za Korakom Navodila: Za vsako ustvarjalno idejo so na voljo preprosta korak za korakom navodila, ki otrokom pomagajo razumeti, kako uporabiti materiale in izdelati končni izdelek.
 5. Ustvarjalna Svoboda: Čeprav so na voljo navodila, je poudarek na spodbujanju otrokove ustvarjalne svobode. Otroci lahko dodajo svoje ideje, variacije in svoj osebni pečat vsakemu izdelku.
 6. Razvoj Motoričnih Sposobnosti: Program omogoča razvoj otrokovih motoričnih sposobnosti skozi rezanje, lepljenje, zvijanje volne in druge dejavnosti.
 7. Vizualno Ustvarjanje: Otroci bodo lahko razvijali svoje vizualno zaznavanje, barvno usklajevanje in oblikovalske spretnosti skozi izbiro in kombiniranje različnih materialov.
 8. Sodelovanje in Skupinsko Delo: Program bi lahko spodbujal tudi sodelovanje med otroki, kjer bi lahko skupaj ustvarjali večje projekte ali si izmenjevali ideje in nasvete.
 9. Kreativnost in Samozavest: S skozi ustvarjanje z različnimi materiali otroci razvijajo svojo kreativnost ter pridobivajo občutek samozavesti in ponosa nad svojimi dosežki.
 10. Okoljska Zavest: Program bi lahko vključeval tudi elemente okoljske zavesti, na primer recikliranje materialov ali izdelava izdelkov z naravnimi materiali.

Zadnjih 45 min bomo posvetili tudi raznim športnim igram in disko zabavi.

“Liparko Ustvarjalec” tako postane paket, kjer otroci lahko izražajo svojo umetniško žilico, razvijajo svoje veščine ter uživajo v procesu ustvarjanja s pomočjo preprostih, a raznolikih materialov.

 

 

Liparko v disku 125,00 €

Program je namenjen otrokom od 3. do 12. leta starosti.

Ste pripravljeni na najbolj vročo zabavo v mestu? Dobrodošli na Liparko v Disku – vaša vstopnica v svet glasbe, plesa, bleščic in čiste zabave! Tu se boste prelevili v prave zvezde in doživeli nepozabno doživetje polno ritmov, svetlobnih efektov in plesnih korakov. Poglejmo, kaj vas čaka:

 • Najprej bomo vsakemu izmed vas pomagali pri izdelavi posebnega dokumenta za vstop v klub Liparius. S svojo domišljijo ga boste okrasili in naredili prav po svojem okusu.
 • Vsak disco zvezdnik potrebuje bleščeče oblačilo! Skupaj bomo izbrali najboljše outfite in jih okrasili s še več bleščicami, da bomo zasijali kot prave zvezde.
 • Ko boste vstopili v klub, vas bo navdušil vrhunski lightshow in glasba, ki bo ustvarila pravo disko vzdušje. Barvne luči in divji ritmi bodo naredili ta večer nepozaben.
 • Ni diska brez plesa! Skupaj bomo sestavili super plesno koreografijo, ki jo bomo nato skupaj izvedli na plesišču. Plesali bomo kot pravi zvezdniki!
 • Zabava se nadaljuje tudi na ekranu! S pomočjo priljubljene aplikacije Just Dance bomo plesali ob ritmih najljubših pesmi. Tekmovali bomo, se smejali in se preprosto zabavali.

Na koncu bomo skupaj proslavili svoje uspešno plesno popoldne. Skupaj bomo zaplesali, peli in se smejali ter tako ustvarili nepozabne spomine.

Tako, dragi mladi zabavljači, Liparko v Disku je tvoj popolni dogodek za vse, ki radi plešejo, pojemo in se imamo čudovito. Pridruži se nam in skupaj bomo ustvarili super disko izkušnjo, ki bo ostala v tvojem spominu kot eden najboljših trenutkov.

OPIS ZA STARŠE:

Z veseljem vam predstavljamo naš program “Liparko v Disko”, ki je namenjen vašim otrokom, ki obožujejo glasbo, ples, gibanje in športno udejstvovanje. Naš cilj je ustvariti nepozabno izkušnjo, polno zabave, kreativnosti in aktivnosti, ki bo vašim otrokom omogočila, da se sprostijo, izrazijo svojo ustvarjalnost ter preživijo čas v prijetnem in spodbudnem okolju.

 • Otroci bodo na začetku doživetja izdelali svoj osebni dokument, ki jim bo omogočil vstop v naš “klub”. Ta aktivnost bo spodbudila njihovo kreativnost in izražanje ter jih že na začetku postavila v središče dogajanja.
 • Pomembno je, da se vaši otroci dobro počutijo v svoji koži. Zato bodo imeli priložnost izbrati najboljše oblačilo in ga okrasiti s svojimi idejami in bleščicami, kar bo spodbudilo njihovo izražanje osebnega stila.
 • Naša izkušena ekipa bo poskrbela za vrhunski lightshow in primerno glasbo, ki bo ustvarila pravo disko vzdušje. Vaši otroci se bodo počutili kot pravi zvezdniki na plesišču.
 • Aktivnost, ki spodbuja sodelovanje, ustvarjalnost in gibanje. Skupaj bodo sestavljali plesne korake in se pripravili na skupno izvedbo, kar bo zagotovo okrepilo njihovo samozavest.
 • Poleg skupinskih plesnih korakov bodo imeli priložnost plesati tudi ob ritmih priljubljene aplikacije Just Dance. To je odlična priložnost za sprostitev, zabavo in gibanje.
 • Na koncu bodo vaši otroci lahko skupaj proslavili svoje dosežke in se sprostili ob druženju s prijatelji. Nepozaben dan bodo zaključili z nasmehom na obrazu in veliko pozitivno energijo.

Liparko v Disko je zasnovan z namenom, da otrokom omogoči pozitivno in spodbudno okolje za izražanje, ustvarjanje ter sprostitev skozi glasbo in gibanje. Naša ekipa skrbi za varnost, zabavo in nepozabne trenutke, ki bodo vašim otrokom ostali v spominu še dolgo časa. Vljudno vabljeni, da se pridružite tej izkušnji ter omogočite svojim otrokom dan, poln glasbe, plesa in zabave!

 

Liparko športnik - 115,00 €

Paket je primeren za otroke od 3. do 12 leta starosti. Igre so prilagojene glede na starost otrok.

OPIS ZA OTROKE:

To je popoln paket za vse otroke, ki radi premikajo svoje telo, se igrajo različne športne igre in se obenem čudovito zabavajo. Berite naprej, saj vas čaka množica raznolikih športnih izzivov!

 • Vsi poznate olimpijske igre? Noro zabavno bo.
 • Naj vas ne preseneti, če boste vključeni v napet boj med dvema ognjema! To je igra, kjer se boste ekipno spopadli med seboj, cilj pa je izločiti nasprotnike s pomočjo mehkih žogic. Skakanje, izmikanje in ciljanje bodo vaše najboljše prijateljice.
 • Skupaj z ekipo se boste udeležili štafet, kjer se boste izmenjevali pri različnih izzivih. Boste najhitrejši tekač, najbolj natančen ciljalec ali najboljši pri premagovanju ovir? Timsko delo in vzajemna podpora bosta ključna!
 • razne športne igre na željo slavljenca in povabljencev
 • štafete, poligoni…

Program “Liparko Športnik” je priložnost za razvoj skupinskega duha, sodelovanja in prijateljstva. Skupaj boste premagovali izzive, se spodbujali ter se učili pomembnih vrednot, kot so spoštovanje, fair play in timsko delo.

Ne glede na to, ali ste že izkušeni športniki ali pa šele začenjate svojo športno pot, v programu “Liparko Športnik” boste uživali v energičnih aktivnostih. Vsak izziv bo prinesel novo veselje in zadovoljstvo.

Po končanem športnem delu pa sledi še nekaj minut disko zabave.

Tako da pripravite svoje športne copate, napolnite svoje srce s športnim duhom in se pridružite nam v programu “Liparko Športnik”!

o je čas za gibanje, igranje in neomejeno zabavo.

 

OPIS ZA STARŠE:

Spoštovani starši,

Z veseljem vam predstavljamo naš dinamičen in raznolik program “Liparko Športnik”, ki je zasnovan kot popolna športna pustolovščina za vaše otroke. V tem programu bodo otroci deležni niza različnih športnih iger, med katerimi se bodo preizkusili v zanimivih izzivih, timskem duhu in spodbujanju gibanja. Program vsebuje Olimpijske igre in zaključno disko zabavo, ki bo zagotovila, da se bodo otroci zabavali in izkusili nekaj posebnega.

 • Otroci bodo uživali v raznolikem naboru športnih iger, kot so med dvema ognjema, razni poligoni in štafetne igre. Te igre bodo spodbujale gibanje, sodelovanje in tekmovalni duh, hkrati pa bodo otroci razvijali motorične spretnosti ter razumevanje pomena timskih interakcij.
 • Glavni del programa je posvečen pravim Olimpijskim igram, kjer se bodo otroci lahko preizkusili v različnih disciplinah, kot so tek, skakanje, metanje in še več. Te igre bodo spodbudile športni duh, vztrajnost in željo po doseganju ciljev.
 • Med igranjem športnih iger bodo otroci spoznavali pomen timskih interakcij, sodelovanja in spoštovanja pravil. Učili se bodo, kako sodelovati v ekipi, se spodbujati med seboj ter se veseliti uspehov drugih. Fair play bo osrednji del vsake igre.
 • Po napornem in aktivnem dnevu se bodo otroci lahko sprostili in uživali na zaključni disko zabavi. Glasba, ples in veselje bodo napolnili zrak, medtem ko bodo otroci skupaj z vrstniki uživali in zaključili zabavo na vesel način.

Program “Liparko Športnik” ne spodbuja le gibanja, temveč tudi zavedanje o zdravem načinu življenja. Otroci se bodo naučili, kako je gibanje pomembno za ohranjanje telesnega in duševnega zdravja.

Naš cilj je, da vaši otroci doživijo resnično nepozabno izkušnjo, ki združuje gibanje, zabavo in timsko sodelovanje. Program “Liparko Športnik” je priložnost za razvijanje motoričnih veščin, športnega duha in pomembnih vrednot.

Vabimo vas, da svoje otroke prijavite na to čudovito pustolovščino, kjer bodo igre, šport in zabava združeni v en sam nepozaben dan.

Za vaše otroke in njihovo aktiven dan, Vaša ekipa “Liparko Športnik”

 

Liparko pirat 125,00 €

Paket je primeren za otroke stare od 3. do 11. leta. Program prilagajamo glede na starost otrok.

OPIS ZA OTROKE:

Pozdravljeni, mladi pustolovci! Ste pripravljeni na nepozabno rojstnodnevno pustolovščino? Dobrodošli na Liparko Pirat zabavi, kjer se bomo prelevili v prave piratske junake! Skupaj bomo iskali skriti zaklad, reševali uganke, premagovali naloge ter se na koncu prepustili tudi zabavnim športnim igram in plesnemu disku!

Najprej se bomo preobrazili v prave pirate! Vsak od vas bo ustvaril svojo edinstveno piratsko zastavo, ki bo prikazovala vašo pogumno osebnost.

Pismo iz steklenice nas bo popeljalo na prvo dogodivščino! Skozi razne naloge boste odkrili namige, ki vas bodo pripeljali do skritega zaklada.

Kot pravi pirati morate imeti odlično kondicijo! Spretno se bomo prebijali skozi morske valove, skakali čez morske pene in plavali v domišljijskem oceanu. To bo prava športna zabava!

Uporabili bomo svoje možgane za reševanje različnih ugank in miselnih nalog. Z iskanjem odgovorov bomo korak bliže zakladu!

Končno smo prišli do zaklada! Skupaj bomo rešili zadnjo uganke, ki nas bo popeljala do skrinje s skritim zakladom. Zaslužili ste si ga, pogumni pirati!

Po napetih dogodivščinah se bomo preizkusili v različnih športnih igrah, kot so piratska lovljenja, skakanje čez ovire in še več. Energijo bomo sprostili v prijetni športni zabavi!

Ni prave zabave brez plesa! Na koncu se bomo prepustili ritmom in zaplesali v pravem disko slogu. Svoje piratske korake bomo združili z veliko zabave in smeha!

Tako, mladi in neustrašni pirati, to je Liparko Pirat zabava zate.

OPIS ZA STARŠE

Dragi starši,

pripravili smo posebno otroško rojstnodnevno zabavo, ki bo vašega otroka popeljala na nepozabno piratsko pustolovščino – “Liparko Pirat”! Na tej čarobni zabavi bodo otroci postali pravi pirati, ki iščejo skriti zaklad. Zabava bo polna zabavnih izzivov, uganke, motorične naloge, miselne igre ter tudi športnih iger in pravega diska na koncu.

 • Otroci se bodo pričakali z veselo dobrodošlico v piratskem slogu. Vsak od njih bo lahko izrazil svojo kreativnost s pripravo svoje piratske zastave, ladje ali kape.
 • Otroci bodo vstopili v svet skrivnosti s prvo zagonetno uganko, ki jih bo pripeljala do prvega namiga za skriti zaklad. Skupaj bodo raziskovali, premišljevali in se zabavali ob iskanju rešitev.
 • Uporabiti bodo morali svoje miselne sposobnosti za reševanje različnih ugank, ki jih bodo popeljale do ključa za odklepanje zaklada. To je odlična priložnost za razvoj razmišljanja in reševanja problemov.

Po napetih izzivih bodo otroci preizkusili svoje veščine v različnih športnih igrah, kot so lov za zakladom, skakanje čez ovire in še več. To bo priložnost za sprostitev, gibanje in medsebojno sodelovanje. Na koncu se bodo otroci popolnoma sprostili in uživali v pravem plesnem disku. Skupaj bodo plesali, se smejali ter zaključili dan na vznemirljiv način.

Po vseh dogodivščinah bodo otroci deležni pogostitve in skupinskega fotografiranja, da bodo lahko ohranili spomine na nepozaben dan.

Liparko Pirat je zasnovan tako, da otrokom omogoči raziskovanje, učenje in zabavo v enem. Skozi različne izzive bodo razvijali svoje spretnosti, sodelovanje in ustvarjalnost. Hkrati pa se bodo lahko sprostili in uživali v družbi prijateljev. Naj bo ta rojstnodnevna zabava prava pustolovščina, ki bo še dolgo ostala v spominu vašega otroka!

 

Liparko minion 125,00 €

Paket je primeren za otroke stare od 3. do 10. let.

OPIS ZA OTROKE:

Pozdravljen na posebni Liparko Minion rojstnodnevni zabavi – kjer se boš počutil kot pravi Minion junak! Pripravili smo zate najboljši paket dogodivščin, ki vključujejo tvoje najljubše Minione. Pripravi se na dan, poln zabavnih izzivov, smešnih nalog, super športnih iger in pravega diska ob koncu tvoje zabave.

Kdo ne pozna malih, navihanih, rumenih bitij, ki so znani po izvajanju vragolij. Njihova najljubša hrana so banane. To so Minioni. Na zabavi se boste preizkušali v različnih vragolijah, si obraz pobarvali z rumeno, izbrali in izdelali svojega najljubšega Miniona (Kevin, Stuart, Bob).

Tako da, mladi prijatelj Minionov, pripravljen si na dan poln smeha, plesa, izzivov in ustvarjanja. To bo tvoja Minionska pustolovščina, ki ti bo ostala v spominu še dolgo časa. Pridruži se nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno zabavo, ki je prava Minionska poslastica!

 
 
OPIS ZA STARŠE:

Spoštovani starši,

z veseljem vam predstavljamo posebno otroško rojstnodnevno zabavo, ki smo jo poimenovali “Liparko Minion”! Zavedamo se, kako priljubljeni so risani junaki Minioni med najmlajšimi, zato smo za vaše otroke pripravili resnično izjemno doživetje. Na tej zabavi se bodo vaši otroci potopili v svet smešnih, rumenih in simpatičnih Minion junakov ter preživeli nepozaben dan poln zabavnih dejavnosti.

Vaši otroci bodo vstopili v svet Minionov, kjer se bodo bolje spoznali z njihovimi smešnimi pustolovščinami in čarobnostjo, ki jih prinašajo.

Naš program vključuje številne raznolike športne igre, ki bodo otroke navdušile za gibanje in zabavo. Skozi igro bodo razvijali motorične sposobnosti, sodelovali v ekipnih izzivih in se predvsem zelo zabavali.

Poleg fizične aktivnosti bodo otroci spodbujani tudi k razmišljanju in ustvarjanju. Miselne naloge in zabavni izzivi bodo razgibali njihove možgančke, medtem ko bodo ustvarjalne dejavnosti pustile sled domišljije.

Tako kot Minioni, se bodo otroci podali v številne zabavne naloge, kjer bodo razvijali svojo sposobnost sodelovanja, reševanja izzivov ter se zabavali ob vsakem koraku.

Končno, na vrhuncu zabave jih čaka prava plesna disco eksplozija! Otroci se bodo prepustili ritmom najljubših Minionskih pesmi ter se skupaj zabavali in plesali.

Vljudno vabljeni, da se pridružite tej zabavni pustolovščini, ki bo zagotovo ostala v spominu vaših otrok še dolgo časa.

 

Liparko detektiv 125,00 €

Program je primeren za otroke od 3. do 11. leta starosti.

OPIS ZA OTROKE:

Ste že kdaj sanjali, da postanete pravi detektiv, ki raziskuje skrivnosti in rešuje skrivnostne primere? No, danes je vaš srečen dan, saj se boste prav zdaj prelevili v prave raziskovalce, polne energije, iznajdljivosti in želje po odkrivanju! Dobrodošli v svetu Liparko Detektiv, kjer vas čaka nora dogodivščina, polna skrivnosti in zabave. Poglejmo, kaj vas čaka:

 • Pričnemo s prav posebno nalogo! Vsak izmed vas bo ustvaril svojo unikatno detektivsko izkaznico. Vpišite svoje ime, izberite svojo detektivsko vzdevkom in pripravite se na vznemirljive izzive!
 • Detektivi smo mojstri sledenja. Prva naloga nas bo popeljala na pustolovščino sledenja skrivnostnim stopinjam. Sledi jih, kot pravi profesionalci, in poglejmo, kam nas bodo pripeljale.
 • S pomočjo namigov in sledi bomo razkrivali skrivnostno zgodbo. Bomo odkrili, kam nas bo popeljala vsaka sled? Skozi zabavne naloge bomo razmišljali in uporabili svojo domišljijo za odkrivanje skrivnosti.
 • Pravi detektivi so pogumni junaki! Naša najpomembnejša naloga bo ujeti nepridiprava. S pomočjo naših spretnosti bomo razvozlali skrivnost in zagotovili, da se nepridiprav ne bo izmuznil!

Na koncu vas čaka tudi disco zabava in pogostitev.

Dragi mladi detektivi, ste pripravljeni na dan poln razburljivih dogodivščin, uganke in raziskovanja? “Liparko Detektiv” je vaša priložnost, da se prelevite v junake svoje lastne zgodbe, kjer se boste naučili sodelovati, uporabiti svoje možgančke in se zabavati kot pravi raziskovalci. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno detektivsko dogodivščino, ki bo ostala v spominu še dolgo časa!

OPIS ZA STARŠE:

z veseljem vam predstavljamo naš program “Liparko Detektiv”, ki je posebej zasnovan za vaše radovedne, iznajdljive in željne odkrivanja otroke. Pripravili smo nepozabno doživetje, kjer se bodo vaši otroci prelevili v prave detektive, polne energije, vneme in zagnanosti za raziskovanje. Z našim programom bomo spodbudili njihovo domišljijo, razmišljanje ter sposobnost sodelovanja. Tu je, kaj lahko pričakujete:

 • Naša avantura se začne z ustvarjanjem detektivske izkaznice. Vsak otrok bo izdelal svoj osebni dokument, ki jih bo identificiral kot prave detektive. To bo spodbudilo njihovo kreativnost ter vzbudilo občutek pripadnosti ekipi raziskovalcev.
 • Pravi detektivi so znani po svoji sposobnosti sledenja. Vaši otroci bodo sledili stopinjam, ki jih bodo vodile do prvega izziva. To je odlična priložnost, da razvijajo svoje opazovalne veščine in sodelujejo kot ekipa.
 • S pomočjo namigov in raziskovanja bomo razkrivali sledi, ki nas bodo pripeljale do zanimive zgodbe. Skozi interaktivne naloge bodo otroci razmišljali iznajdljivo ter uporabljali svojo domišljijo za razrešitev skrivnosti.
 • Vrhunec pustolovščine je ujetje nepridiprava. S svojimi detektivskimi spretnostmi bodo otroci reševali izzive ter skupaj razkrivali resnico. To je priložnost, da pokažejo svojo odločnost in timsko delo.

Na koncu vas čaka prava disco zabava! To je trenutek, ko bodo proslavili svoje uspehe in si zasluženo privoščili zabavo.

Liparko Detektiv je ustvarjen, da spodbudi vaše otroke k raziskovanju, razmišljanju iznajdljivo ter sodelovanju v skupini. Skozi to zabavno dogodivščino bodo razvijali svoje veščine in gradili nepozabne spomine. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno detektivsko izkušnjo, ki bo ostala v spominu vaših otrok še dolgo časa!

 

Liparko v živalskem vrtu 125,00 €

Program je namenjen otrokom starin od 3. do 10. leta. 

OPIS ZA OTROKE:

Ste že kdaj sanjali, da bi lahko vstopili v čudoviti svet živali, spoznali njihove značilnosti in obiskali namišljeni živalski vrt?? No, vaša želja se bo zdaj uresničila, saj vas vabimo na nepozabno dogodivščino v svet “Liparko v živalskem vrtu”! Skupaj bomo raziskovali, se zabavali in se naučili mnogo novega o živalih. Poglejmo, kaj vas čaka:

 • Začnemo s pravo živalsko uro! Skupaj bomo spoznali različne živali, njihove značilnosti, navade in domovanja. Pripravite se na resnično raziskovanje sveta živali!
 • Kaj pravite na to, da bi se prelevili v prave živali? Skupaj bomo poskusili oponašati različne živali, se naučili njihovega gibanja in glasu. Postali boste pravi mojstri posnemanja!
 • Skočili bomo v namišljeni živalski vrt, kjer bomo spoznali živali iz različnih delov sveta. Pridružite se nam na tem čarobnem popotovanju in se približajte živalim, kot še nikoli prej.
 • Sami boste ustvarili svoje papirnate živali! Združili bomo domišljijo in ustvarjalnost ter naredili čudovite papirnate različice svojih najljubših živali.
 • Med raziskovanjem ne smemo pozabiti na športne igrice! Tek, skakanje in druge zabavne igre bodo popestrile dan ter nas napolnile s smehom in veseljem.
 • Na koncu nas čaka prava disco zabava! Pokazali boste svoje najboljše plesne korake, se sprostili in plesali ob najljubših pesmih. To je trenutek, ko bomo proslavili naše čudovite dogodivščine.

Torej, dragi mladi raziskovalci, pripravljeni ste na dan poln čudovitih živali, igrivega oponašanja, ustvarjalnosti in plesa? “Liparko v živalskem vrtu” je vaša priložnost, da se naučite in zabavate hkrati, medtem ko raziskujete čudoviti svet živali. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno dogodivščino, ki bo ostala v spominu še dolgo časa!

OPIS ZA STARŠE:

Predstavljamo naš program “Liparko v živalskem vrtu”, ki je oblikovan tako, da bo vašim otrokom omogočil vznemirljivo doživetje v svetu živali. V okviru tega programa se bodo otroci podali na edinstveno pustolovščino, polno raziskovanja, ustvarjanja in zabave. Tu je, kaj lahko pričakujete za vaše otroke:

 • Otroci bodo stopili v svet živali, kjer bodo spoznavali različne vrste, njihove značilnosti, prehranjevalne navade in okolje, v katerem živijo. To bo spodbudilo njihovo radovednost in razširilo njihovo znanje o živalskem svetu.
 • Pripravite se na igro oponašanja! Otroci bodo uživali v posnemanju gibov in zvokov različnih živali. To bo spodbudilo njihovo domišljijo in jih približalo naravi.
 • Skupaj bomo vstopili v čarobni namišljeni živalski vrt, kjer se bodo otroci spoznali z raznolikostjo živalskega sveta. To je priložnost, da se potopijo v vznemirljiv svet živali iz vseh kotičkov sveta.
 • Otroci bodo izrazili svojo ustvarjalnost z izdelavo papirnatih različic svojih najljubših živali. Ta ustvarjalna dejavnost bo spodbudila njihovo ročno spretnost in domišljijo.
 • Poleg raziskovanja bomo tudi aktivno telovadili! Športne igre bodo poskrbele za gibanje, zabavo in timsko delo ter popestrile dan z veselim vzdušjem.
 • Na koncu vas čaka prava disco zabava! Otroci bodo sprostili svojo energijo na plesišču, zaplesali ob priljubljenih pesmih ter skupaj z vami preživeli čudovite trenutke.

Liparko v živalskem vrtu je ustvarjen, da otroke približa naravi, spodbudi njihovo ustvarjalnost in jih vodi skozi nepozabno izkušnjo. Naša ekipa bo poskrbela za varnost, zabavo in nepozabne spomine, ki bodo vašim otrokom ostali v srcu. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno dogodivščino, ki bo vašim otrokom odprla vrata v svet živali ter jih napolnila s smehom, radovednostjo in veseljem do učenja.

 

Princ in princesa v Lipariusu 125,00 €

Program je namenjen otrokom od 3. do 10 leta.

OPIS ZA OTROKE:

“Princ in princesa v Lipariusu”! Pripravite se na nepozabno pustolovščino, kjer boš postal  princ/princeska in se podal v svet pravljičnih zgodb, vznemirjenja in zabave.

 • Pričnemo s pravljičnim pozdravom.
 • Na vaši poti se boš srečal z zmajem! Ampak ne skrbi, ta prijazni zmaj je pripravljen na igro. Skupaj boste premagovali različne naloge in ugank, da bi pokazali, kako hrabri in iznajdljivi ste.
 • Pustolovščina prinaša različne izzive. Skupaj boste premagovali ovire, reševali skrivnosti in uporabljali svoje pametne glavice, da boste prišli do cilja. Vsak izziv vas bo približal vašemu cilju.
 • Prava princesa in princ sta vedno pripravljena pomagati!
 • Vaša ustvarjalnost bo zaživela! Skupaj boste ustvarili čudovite izdelke, ki bodo prava umetnina. To je priložnost, da svoje ročice spremeniš v čarobno orodje ustvarjalnosti.
 • Poleg pravljičnih nalog ne smemo pozabiti na športne igrice! S temi igrami boste razvijali svoje spretnosti, telovadili in se hkrati imeli zelo zabavno.
 • Na koncu se boste pridružili pravi pravljični disko zabavi! Zavrteli se boste ob ritmih veselih pesmi in zaplesali kot pravi pravljični junak.

Draga princeska, dragi princ, ste pripravljeni na dan poln pravljičnih dogodivščin, ustvarjalnosti in zabave? “

OPIS ZA STARŠE:

Predstavljamo naš program “Princ in princesa v Lipariusu”, ki je posebej zasnovan za vaše najmlajše, ki si želijo vstopiti v pravljični svet in se preleviti v prave princeske in viteze. Ta čarobna izkušnja bo vašim otrokom omogočila raziskovanje, ustvarjanje ter zabavo ob različnih dejavnostih, ki so prilagojene njihovim interesom in potrebam. Poglejmo, kaj lahko pričakujete:

 • Vaši otroci se bodo prelevili v prave princeske in viteze ter se podali v svet pravljic. Skozi obleko, igro in zabavo bodo vstopili v pravljično dogodivščino, ki bo razvijala njihovo domišljijo ter ustvarjalnost.
 • Otroci bodo imeli priložnost srečati prijaznega zmaja, ki jih bo popeljal skozi različne naloge in izzive. Skupaj bodo premagovali ovire ter razvijali svoje spretnosti reševanja težav.
 • V okviru programa bodo otroci reševali raznolike naloge, ki bodo spodbujale njihovo logično razmišljanje, domišljijo ter sodelovanje v skupini. To bo hkrati zabavno in učinkovito učenje.
 • Poleg pravljičnih aktivnosti ne bodo manjkale niti športne igre, ki bodo spodbudile gibanje in energično zabavo. Otroci bodo tudi ustvarjali lastne umetnine, kar bo razvijalo njihovo ustvarjalnost in fine motorične spretnosti.
 • Zaključek programa se bo odvil s pravljično disco zabavo! Otroci bodo zaplesali in se zabavali ob ritmih glasbe ter tako praznovali svoje dosežke in novo pridobljene prijateljstva.

Program “Princ in princesa v Lipariusu” je zasnovan, da vaše otroke popelje v svet pravljic, igre ter učenja skozi zabavo. Naša ekipa bo poskrbela za varno in spodbudno okolje, kjer bodo vaši otroci lahko raziskovali, se učili ter se zabavali ob polni podpori in smehu. Pridružite se nam in skupaj bomo ustvarili nepozabno izkušnjo, ki bo vašim otrokom ostala v srcu kot čudovit spomin.

 

Paket po izbiri 90,00 €

Daleč najbolj ugoden paket. V ceno paketa je vključen animator + pijača + vabila + fotografije ( vam jih pošljemo po rojstnem dnevu na e-mail ).

Za hrano starši poskrbite sami. Cena paketa velja do 10 otrok ( 9 + slavljenec ).

Nad 10 otrok je potrebno zaradi varnosti doplačilo dodatnega animatorja.

V primeru, da so otroci mlajši od 5. let sta na zabavi potreba dva animatorja ( doplačilo za dodatnega animatorja ).

Izbirate lahko med tematikami:

Liparko športnik
Liparko pirat
Princesa in vitez v Lipariusu
Liparko minion
Liparko detektiv
Liparko v živalskem vrtu
Liparko v disku
Pole dance zabava
Liparko bojevnik
Escape room
Pravljični escape room
Liparko znanstvenik
Liparko ustvarjalko
Karate Kid v Lipariusu

 

KAJ MORATE VEDETI:

Program zajema dve uri in pol: športno urico, urico po želji slavljenca (športna urica, umetniška urica, urica pravljic) in 30 min pogostitve.

Pogostitev, ki je vključena v paket vsebuje: pijačo

Vabila: Vabila lahko v tiskani obliki prejmete v našem centru ali pa vam jih v elektronski obliki pripravljene za tisk pošljemo po e pošti.

Cene paketov: veljajo za skupine 10 otrok. V primeru, da je otrok več kot 10 je potrebno doplačilo.

Fotografiranje med praznovanjem: Med praznovanjem naredimo nekaj fotografij, ki jih za spomin prejmete po e-pošti.

DOPLAČILA

V kolikor je na zabavi več kot 10 otrok je dodatni animator obvezen ( doplačilo )

Če so otroci mlajši od 5 let sta na zabavi obvezna dva animatorja.

 
Doplačilo za vsakega nadaljnjega otroka, če je otrok več kot 10 6,00 €
Doplačilo za dodatnega animatorja 30,00 €

Za ogled PROSTIH terminov in REZERVACIJO rojstnodnevne zabave klik na:

Program zajema

KAJ MORATE VEDETI:

Program zajema dve uri in pol: športno urico, urico po želji slavljenca (glede na temo paketa) in 30 min pogostitve.

Pogostitev, ki je vključena v vseh pakete razen v paket PO IZBIRI: pijača ( sok ), pizze, pomes fritess ali piščančje medaljone (za pomfri in medaljone nam morate predhodno sporociti v kolikor jih zelite)

Sladica: Za sladico lahko starši poskrbite sami, lahko pa vam pomagamo mi s pestro izbiro  sladic ( Cake pops, tortice…). Sladice si lahko ogledate na povezavi: SLADICE

Vabila: Vabila lahko v tiskani obliki prejmete v našem centru ali pa vam jih v elektronski obliki pripravljene za tisk pošljemo po e pošti.

Cene paketov: veljajo za skupine  do 10 otrok. V primeru, da je otrok več kot 10 je potrebno doplačilo za dodatnega animatorja.

Fotografiranje med praznovanjem: Med praznovanjem naredimo nekaj fotografij, ki jih za spomin prejmete po e-pošti.

Plačilo: Plačilo se opravi po izvedeni rojstnodnevni zabavi v našem centru. Plačilo je možno z gotovino.

DOPLAČILA

Od 3 do 5 let doplačilo za dodatnega animatorja ( če so otroci stari 5 let in mlajši od 5.let – na prvem mestu je varnost otrok )  
Doplačilo za vsakega nadaljnjega otroka, če je otrok več kot 10 6,00 €
Doplačilo za dodatnega animatorja 30,00 €
Torta 32,00 €
1 x Cake Pops 2,00 €

Pišite nam lahko tudi na INFO@LIPARIUS.SI ali nas pokličite na 041 710 310.

Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je prazna