info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

Image Alt
Naši otroci so naše vse. Pričarajte jim čudovite spomine

Rojstnodnevne zabave za otroke

Biti otrok pomeni doživljati svet pisano, igrivo, pravzaprav čudežno. Igra je najbolj pomemben sestavni element otrokovega življenja, saj se v njej skriva nešteto naukov in spoznanj. Igra je pot nenehnega učenja. Takšna kot je igra, takšno je učenje.

In prav v našem vadbenem centru Liparius igri posvečamo vso pozornost. Nudimo NEPOZABNE ZABAVE, ki so obarvane športno: elementarne igrice, igre z zanimivimi športnimi pripomočki, štafetne igre, ples in še in še… Programi so seveda prilagojeni starosti in željam slavljenca. Vodijo jih izkušeni animatorji, ki poskrbijo za nepozabno praznovanje vaših otrok.

Izberite paket

Liparko športnik

Si pripravljen na akcijo in tri ure norenja po telovadnici Med dvema ognjema je vedno najbolj vroča igra, pri kateri se vsi ogrejemo in smo polni energije. Imate raje košarko ali nogomet? Svoje spretnosti lahko preizkusite pri balinčkanju ali celo pri bowlingu. Postaviti znamo najbolj nore poligone, da ugotovimo katera skupina je hitrejša. Tudi vlečenje vrvi enostavno mora biti. Prav tako si lahko izdelate svojo zasluženo zlato medaljo.

Liparko potuje

Z letečo preprogo bomo poleteli okoli sveta in odkrivali najbolj skrivnostne in čudežne dežele. Spoznali bomo njihove znamenitosti in lepote. Obiskali bomo Kitajsko, kjer se boste naučili zapisati svoje ime s kitajskimi simboli. Raziskali, kdo in kaj so včasih v Avstraliji uporabljajo za lov. Naša postaja je Italija, kjer bomo imeli odlično italijansko kosilo. Katere države boste še obiskali in kaj boste tam počeli pa naj za enkrat ostane še skrivnost.

Pridi z nami v svet čarobne domišljije.

 

Liparko pirat

Spremenili se boste v neustrašne pirate, izdelali piratsko kapo, na obraz narisali »bojne simbole« in se podali na lov za izgubljenim zakladom po odprtem morju. Na enem od otokov vas bo čakal zaklad presenečenja. Da ga boste našli pa bo potrebno odpluti po odprtem morju in na otokih reševati naloge, uganke in se soočiti z različnimi neustrašnimi izzivi. Zaklad je skrit in že čaka na vas.

Liparko minion

Kdo ne pozna malih, navihanih, rumenih bitij, ki so znani po izvajanju vragolij. Njihova najljubša hrana so banane. To so Minioni. Na zabavi se boste preizkušali v različnih vragolijah, si obraz pobarvali z rumeno, izbrali in izdelali svojega najljubšega Miniona (Kevin, Stuart, Bob). Manjkalo ne bo tudi športnih in družabnih iger.

Pridružite se našemu minionu Liparko

Liparko detektiv

Med počitnicam je potekala prenova centra. Gradbena dela je izkoristil ropar, ki je v Liparius-u skril sef denarja, ki ga je prejšnji večer ukradel iz banke. Da bi odkrili kam ga je skril, potrebujemo raziskovalce, ki bodo raziskali »kraj zločina«. V ta namen si boste izdelali raziskovalske kartice, se urili v raziskovalskih izzivih (branje skrivne pisave…), reševali zgodbe in ko boste končali raziskovalsko šolo se boste podali v lov na denar.

Pa da vidimo ali je bil tat preveč zvit ali ga boste uspeli prekositi in denar spraviti na varno. Na lovu morate res dobro spremljati okolico in pozorno poslušati vse namige.

Liparko v živalskem vrtu

Naša maskota Liparko vas bo popeljal v pravi pravcati živalski svet. Na rojstnodnevni zabavi se boste preizkusili v znanju o živalih, izdelali si živalska pokrivala ali naredili svoja knjižna kazala. Prav tako boste premagovali ovire v gibanju živalih. Igrali družabne igre na temo živali. Igrali se boste bingo, reševali uganke in tekmovali v limbu. Brez pantomime seveda ne gre. Za bolj umetniške dušice pa je na voljo izdelava origamijev.

Dobra glasba, ples in hrana …in še marsikaj.

 

Liparko v disku

Party in the housee. Poplesavali bomo na najbolj nor light show. Da pa sploh lahko pridemo na takšno zabavo moramo najprej pokazati svoje dokumente. Izdelali si bomo najbolj odštekane osebne izkaznice, kjer je lahko vsak kdorkoli si želi biti. Preizkusili se bomo v karaokah in prepevali na ves glas. Na projektorju predvajamo tudi just dance za vse naše plesalke in plesalce. Domov gremo šele, ko imamo že vsi čisto odrgnjene podplate.

Veliki Liparko se igra

Na rojstnem dnevu veliki Liparko se igra se bodo otroci preizkusili v igrah XXL. Tako se bodo preizkusili v igranju gigantskega ( 3,5m x 3,5m ) »Človek ne jezi se,« v kateri bo vsak otrok nadomestil figuro. Lahko se bodo preizkusili v igranju XXL igre Twister ali pa se zabavali ob velikem bowlingu. Od pantonime, do Activitiy-a, metanja na koš, gumi twista, pikada…in še in še. Kot v časih, ko še ni bilo pametnih telefonov.

Seveda pa na rojstnem dnevu ne bo manjkalo športnih iger, plesnega rajanja in zabave.

 

Princ in princesa v Lipariusu

Na rojstnem dnevu princa in princese v Lipariusu, se bodo punce spremenile v čisto prave princeske in si izdelale krone, fantje pa bodo postali vitezi s svojimi ščiti in meči. Vsaka princesa ob sprejemu v kraljestvo nosi ročno izdelano ogrlico ali zapestnico. Da bodo princi osvojili srca lepih princes se bodo pomerili v družabni igrah. Na kraljevskem plesu ob dobri glasbi in lightshowu se bodo zabavali dolgo v dan.

Rojstni dan je primeren za vse otroke od 4. do 12. leta starosti.

Program zajema

KAJ MORATE VEDETI:

Program zajema dve uri in pol: športno urico, urico po želji slavljenca (športna urica, umetniška urica, urica pravljic) in 30 min pogostitve.

Pogostitev, ki je vključena v paket vsebuje: pizze, pomes fritess ali piščančje medaljone. Za sladico poskrite sami

Vabila: Vabila lahko v tiskani obliki prejmete v našem centru ali pa vam jih v elektronski obliki pripravljene za tisk pošljemo po e pošti.

Cene paketov: veljajo za skupine 10 otrok. V primeru, da je otrok več kot 10 je potrebno doplačilo.

Fotografiranje med praznovanjem: Med praznovanjem naredimo nekaj fotografij, ki jih za spomin prejmete po e-pošti.

DOPLAČILA

Od 3 do 4 let doplačilo za dodatnega animatorja.  
Doplačilo za vsakega nadaljnjega otroka, če je otrok več kot 10 6,00 €
Doplačilo za dodatnega animatorja 35,00 €

Za rezervacijo izpolnite spodnji obrazec

Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna