info@liparius.si   |   tel.: 041 710 310   |   Kidričeva cesta 75, Škofja Loka

Image Alt
Naši otroci so naše vse. Pričarajte jim čudovite spomine

Rojstnodnevne zabave za otroke

Biti otrok pomeni doživljati svet pisano, igrivo, pravzaprav čudežno. Igra je najbolj pomemben sestavni element otrokovega življenja, saj se v njej skriva nešteto naukov in spoznanj. Igra je pot nenehnega učenja. Takšna kot je igra, takšno je učenje.

In prav v našem vadbenem centru Liparius igri posvečamo vso pozornost. Nudimo NEPOZABNE ZABAVE, ki so obarvane športno: elementarne igrice, igre z zanimivimi športnimi pripomočki, štafetne igre, ples in še in še… Programi so seveda prilagojeni starosti in željam slavljenca. Vodijo jih izkušeni animatorji, ki poskrbijo za nepozabno praznovanje vaših otrok.

Izberite paket

Športnik

Čaka vas športna zabava. Zabava, kjer se boste igrali različne elementarne igre, igre z žogo, tekmovali in premagovali številne poligone, zaplesali na različne ritme. Seveda pa se bo najbolje upoštevala želja slavljenca in njegovih povabljencev.

Okoli sveta

Gremo okoli sveta spoznavat različne države. Obiskali bomo Kitajsko, kjer se boste naučili zapisati svoje ime s kitajskimi simboli. Raziskali, kdo in kaj so včasih v Avstraliji uporabljajo za lov. Obiskali boste državo, kjer boste imeli odlično kosilo – pizzza J. Katere države boste še obiskali in kaj boste tam počeli pa naj za enkrat ostane še skrivnost…. Pfff.

Pirati

Kdo se ne boji neustrašnih piratov? Potem je to prava piratska zabava za vas. Spremenili se boste v neustrašne pirate, izdelali si piratsko kapo, na obraz narisali »bojne simbole« in se podali na lov za izgubljenim zakladom. Na poti vas bo čakalo veliko neustrašnih nalog, ugank in izzivov. Kaj pa je zaklad, izveste, ko ga najdete.

Mini minioni

Kdo ne pozna malih, navihanih, rumenih bitij, ki so znani po izvajanju vragolij. Njihova najljubša hrana so banane. To so Minioni. Na zabavi se boste preizkušali v različnih vragolijah, si obraz pobarvali z rumeno, izbrali in izdelali svojega najljubšega Miniona (Kevin, Stuart, Bob).

Radovedni detektiv

Med počitnicam je potekala prenova centra. Gradbena dela je izkoristil ropar, ki je v Liparius-u skril sef denarja, ki ga je prejšnji večer ukradel iz banke. Da bi odkrili kam ga je skril, potrebujemo raziskovalce, ki bodo raziskali »kraj zločina«. V ta namen si boste izdelali raziskovalske kartice, se urili v raziskovalskih izzivih (branje skrivne pisave…), reševali zgodbe in ko boste končali raziskovalsko šolo se boste podali v lov na denar

Svet živali

Na rojstnodnevni zabavi se boste preizkusili v znanju o živalih, izdelali si živalska pokrivala ali naredili svoja knjižna kazala. Prav tako boste premagovali ovire v gibanju živalih. Igrali družabne igre na temo živali.

Super risani junaki

Ni otroka, ki ne bi imel rad risank, zato smo v ta namen pripravili junaško zabavo. Na tej zabavi se boste preizkusili v tomboli, sestavljanju plesa na uvodne pesmi vaših risanih junakov, premagovanje ovir, izdelali svoje junaške kape ali pa si poslikali obraz. Za otroke do 7 let bo zabava potekala v znamenju Pujse Pepe, Tačk na patrulji in Pikapolone. Za otroke od 8 let naprej pa bo zabava v znamenju Levjega kralja, Kako izuriti svojega zmaja in Spidermana/Batmena

Program zajema

Program zajema tri ure: športno urico, urico po želji slavljenca (športna urica, umetniška urica, urica pravljic) in uro pogostitve.

Pogostitev vsebuje: pizze, pomes fritess ali piščančje medaljone.

Cene: veljajo za skupine 10 otrok

DOPLAČILA

Od 3 do 4 let doplačilo za dodatnega animatorja.
Doplačilo za vsakega nadaljnjega otroka, če je otrok več kot 10 5,00 €
Doplačilo za dodatnega animatorja 25,00 €
Close

Naše poslanstvo je, da vas navdušimo! Navdušimo nad gibanjem in zdravim načinom življenja. Stremimo k aktivnosti in želimo, da le ta postane del vašega vsakdana.

Pridružite se nam

Delovni čas

Ponedeljek – Petek:
prilagojen aktivnostim v centru
OPEN GYM 6:00 – 22:00 ( razen v času rednih ur )

Sobota – Nedelja:
po urniku

Sledite nam
About
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna